in

Бејби Лазања и Хрватска се сметаат за фаворити за победа на овогодишниот Евросонг

Дали што не им успеаало на покрај толку добри други уметници кои имаа одлични песни кои ги имаше Хрватска на Евросонг, ќе успее Бејби Лазања. Епа не е ниту чудо кога ќе се погледне настапот во полуфиналната вечер на Бејби Лазања кој е повеќе од одличен. Така да вечерва ја имам два мои фаворита, а тоа се Бејби Лазања и Теја Дора, па се надевам дека некој од двајцата ќе победи.

Креирано од Љубомир Пепиќ

What do you think?

Written by dikel

Ова е уште еден доказ дека годините на Џеј Ло ништо не и можат

Марко и Хрватска се наши морални победници