in , ,

ТИК ТОК ВИДЕО: Спенџарска е Овен и пазете се од неа :)

Во ова видео Спенџарска вели дека е Овен и ги кажува своите крактеристики. Погледнете го видеото долу:

@jelenaspendzarska Среќен роденден на сите ОВНИ ♈️ #aries ♬ original sound – Jelena Spendzarska

Извор: viralno.mk

What do you think?

Written by dikel

ШОРТ ВИДЕО: Големи киксови – 1ДЕЛ

Животот со партнерот понекогаш е фрустрирачки (30 фотографии)