in ,

Комична и бизарна уметност на насловните обвивки на Метал албумите(21 фотографија)

Проверете ги овие обвивки на метал албуми кои се толку лоши што станаа иконски. Секој од нив е совршена бура од сомнителни избор на дизајн, бизарни слики и ненамерна комедија. Замислете ја најлудата, најчудна албумска уметност што ве остава да се прашувате што мислеле уметниците. Оваа компилација е идеална за металци и љубители на дизајнот, обезбедувајќи огромна доза на визуелно визуелни и насмевки достојни за ужас. Уживајте во оваа галерија од омоти на метални албуми кои ја пропуштија целта на најспектакуларни начини!

What do you think?

Written by dikel

Случајни графикони и карти исполнети со интересни податоци – 1ДЕЛ

Интересни и по малку комични слики – 86ДЕЛ