in ,

32 мали куќички кои покажуваат пријатен живот (32 фотографии)

Денес, многу поединци повеќе би сакале да живеат во мала куќа отколку во голема палата. Овие домови од 40 квадратни метри се утилитарни и лесни за чистење. Многу од нив се создадени имајќи ја предвид одржливоста, што помага да се заштити животната средина.
Ако уживате во минијатурното живеење, тогаш овие фотографии од форумот на Tiny Houses Reddit се за вас. Овие мали живеалишта од целиот свет покажуваат како луѓето од другите народи живеат и ја сакаат едноставноста.

What do you think?

Written by dikel

Крајно чудна мода – 1ДЕЛ (24 фотографии)

Not Safe For Work
Click to view this post

Кои хороскопски знаци се најдобри во кревет?