in

Надреални пејзажи кои ѝ пркосат на реалноста (24 фотографии)

Ве покануваме да го истражите волшебниот свет на индонезискиот графички дизајнер Јати Путра Пратама. Јати мајсторски создава надреални пејзажи, свиткувајќи ги под остри агли кои потсетуваат на филмот Inception. Од планини и шуми до море, Јати без напор манипулира со сите видови пејзажи. Уметникот експериментира и со „леперечки“ градски пејзажи, комбинирајќи ја надворешната средина со внатрешните простори на куќите. Денес, возбудени сме што можеме да претставиме колекција од волшебни фотографии кои ги предизвикуваат нашите вообичаени перспективи.

Извор: klyker.com

What do you think?

Written by dikel

Прекрасна ГИФ парада – 1ДЕЛ

Not Safe For Work
Click to view this post

Добри девојки во Јога панталони – 4ДЕЛ