in , ,

Смешни креации со торта кои поминаа наопаку (25 фотографии)

Овие колачи можеби нема да освојат награди за изглед, но сигурно ќе ви донесат насмевка на лицето. Нашата колекција од 25 смешни колачи е визуелно задоволство од печењето што тргнало наопаку. Од погрешно напишани пораки до конфекции со чудна форма, овие колачи прикажуваат широк спектар на неуспеси во печењето и катастрофи во дизајнот. Секоја торта раскажува приказна за креативните амбиции за исполнување на реалноста на предизвиците за печење. Без разлика дали сте искусен пекар или само некој кој ужива добро да се смее, овие смешни колачи ја истакнуваат хумористичната страна на кулинарската уметност.

What do you think?

Written by dikel

Not Safe For Work
Click to view this post

Добри цицлести девојки – 3ДЕЛ

Контроверзни дизајни на мебел (36 фотографии)