in , ,

Урнебесни моменти на невнимание на работното место (25 фотографии)

Негрижата на работното место може да доведе до некои навистина смешни моменти, без разлика на работата. Од измешани задачи до комични недоразбирања, овие случаи покажуваат дека и најсериозните работни места имаат свои лесни моменти. Токму овие смешни несреќи додаваат малку лукавство во нашето секојдневие, потсетувајќи нè да се насмееме низ хаосот.

What do you think?

Written by dikel

Контроверзни дизајни на мебел (36 фотографии)

Not Safe For Work
Click to view this post

Црвенокоси убавици – 2ДЕЛ