in , ,

35 несреќи на Инстаграм кои ќе ве насмеат (35 фотографии)

Многумина можат да разликуваат помеѓу непроменета фотографија и подобрена со филтри или графичко уредување. Иако користењето филтри е вообичаено и не е инхерентно срамно, станува проблематично кога ќе се доведе до крајности. Имитирањето на изгледот на спортистите или моделите е разбирливо, но ако го туркате предалеку, станува апсурдно – вистинска зависност. За жал, некои се толку длабоко зависни што закрепнувањето изгледа безнадежно.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: 35 несреќи на Инстаграм кои ќе ве насмеат (35 фотографии)

What do you think?

Written by dikel

Not Safe For Work
Click to view this post

Црвенокоси убавици – 2ДЕЛ

Прекрасна ГИФ парада – 4ДЕЛ